İstanbulkart kullanıcıları için müjdeli bir haber geldi!

Artık İstanbulkart ile yapacağınız kitap alışverişlerinizin %20'sini geri alabilirsiniz. İstanbul Kitapçıları'nda geçerli olan bu kampanya, yazın keyfini kitap okuyarak çıkarmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Nasıl faydalanabilirsiniz?

İstanbulkart sahipleri, 31 Temmuz'a kadar İstanbul Kitapçıları'nda yapacakları alışverişlerin %20'sini nakit olarak geri alabilecekler. Bu kampanya ile kitap tutkunları, İstanbul'un farklı noktalarındaki 13 şubede İstanbulkart'larını kullanarak alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar. Kazanılan ödüller, işlemin ertesi günü İstanbulkart'a talimat olarak yüklenecek.

  • Kampanya süresince bir kullanıcı maksimum 150 TL'ye kadar nakit ödül kazanabilir.
  • İstanbulkart sahipleri, kampanyadan birden fazla kez faydalanabilirler.
  • Nakit iade, İstanbul Kitapçıları'ndan yapılan alışverişlerde geçerli olacak ve ödül tutarı İstanbulkart'a talimat olarak yatırılacak.
  • İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden veya İstanbulkart'ın resmî web sitesi üzerinden kampanyaya katılabilir ve kişiselleştirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle İstanbulkart'ınızın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir. Ayrıca, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerinizin de İstanbulkart Mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden düzenlenmiş olması gerekmektedir. Bu adımları tamamladıktan sonra, İstanbul Kitapçıları'ndan yapacağınız alışverişlerde %20 nakit iade fırsatından kolayca faydalanabilirsiniz.

Şehit Mehmet Fatih Çangır kimdir? kaç yaşında, nereli Şehit Mehmet Fatih Çangır kimdir? kaç yaşında, nereli

Kazanılan nakit ödüller, İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığıyla NFC yoluyla tanımlanabilir veya İstanbulkart yükleme noktalarında kullanılabilir. Dijital İstanbulkartlar için ek bir tanımlama işlemine gerek yoktur; ödüller doğrudan TL olarak yüklenecektir.

İstanbulkart ile yapacağınız alışverişlerde %20 nakit iade fırsatını kaçırmayın! Yaz boyunca kitap ve kahve keyfini İstanbulkart'ın avantajlarıyla çıkarın. Haydi, kitap dolu bir yaz sizleri bekliyor!

Kaynak: Haber Merkezi