Kuruluş Osman'ın yeni sezon tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun anlatıldığı dizinin başrolünde ise Burak Özçivit yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bu akşam başlayacak mı? İşte, detaylar...

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?
Kuruluş Osman 6. sezonun ilk bölümü bu akşam başlamayacak. aTV ekranlarında saat 20.00'de Oktay Kaynarca sunumuyla ekranlara gelen Alan programı final bölümüyle yayınlanacak.

Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri... Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri...

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Kuruluş Osman, yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Geçtiğimiz hafta son okuma provasını gerçekleştiren dizinin 165. Bölüm tarihi ise açıklanmadı. Kuruluş Osman yeni sezonuyla çok yakında başlayacak.

Kuruluş Osman Yeni Sezon

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
Kuruluş Osman'ın sezon finalinde Osman Bey, Konstantin'i gafil avladı ve onun tek hamlede canını aldı. Hanesiyle birlikte zorlukların üstesinden gelmeyi başardı. Toprakları genişletmek isteyen Osman Bey'in hedefinde Brusa vardı.

İnce eleyip sık dokudu ve Brusa için harekete geçmeye karar kıldı.

Obada ise tatlı bir telaş hakimdi. Toy hazırlıkları yapıldı.

Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un toyu kuruldu. Her yanda şenlik hakimken Osman Bey cümle beyliklere mektuplar gönderdi. Osman Bey herkesi Türk’ün devleti için sıkılı bir yumruk gibi olmaya davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ