Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım, 8 ayı aşkın süredir Gazze’de soykırımda bulunan Siyonist İsrail’in rejimi yeni bir caniliğe imza atarak Nuseyrat Mülteci Kampı ve çevresinde iki yüzü aşkın Filistinliyi şehit ettiğini belirtti.
Yıldırım, yardım tırlarını kamufle aracı olarak kullanan Siyonistlere ABD özel birlikleri de bu katliamda eşlik ettiğini, tüm hilelere rağmen çok sayıda leş vermekten kurtulamayan işgal güçlerin kesin mağlubiyetinin görüleceğini kaydetti.
Siyonistlerin insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırının sözün bittiği yer olduğunu hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
“Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Vakit, Milli Görüş lideri Erbakan Hocamızın dediği gibi İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır. Bu bağlamda bu şerefli haykırışta bulunmayı bir görev addediyoruz; İsrail ancak silahtan anlar!, İsrail ancak silahtan anlar!
İsrail ancak silahtan anlar!, 7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun üzerinden geçen kısa bir sürenin ardından konuşma yapan İsrail rejimi başbakanı Netanyahu’nun “İslam ülkelerinin  liderlerine söylüyorum, eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek” sözünü dün gibi hatırlıyoruz. Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun, Koltuklarınızı düşündüğünüz kadar ahiretinizi de düşünün, Sizin yüzünüzden Gazze’de çocuklar şehit oluyor. Sizin acziyetiniz yüzünden Gazze yanıyor ve sizin etkisizliğiniz yüzünden Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor.”
Yıldırım, İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı olmadığını hatırlattı.
İsrail’in Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehir olduğunu ileri sürdü. 
Hamas’ın sadece Filistin için değil Türkiye için de savaştığını anlatan Yıldırım, 
Türkiye halkı Hamas başta olmak üzere Filistin direniş hareketlerinin ne yanında ne de arkasında olduğunu kaydetti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN