ŞEHİT BABASINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ: VALİ DR.ERDİNÇ YILMAZ'DAN ANLAMLI ZİYARET (VİDEO) ŞEHİT BABASINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ: VALİ DR.ERDİNÇ YILMAZ'DAN ANLAMLI ZİYARET (VİDEO)

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Korkut Ata Üniversitesi Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde düzenlenen “Meslek Tanıtım Günü” etkinliğinde, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ile gençler buluştu. 
Meslek seçme aşamasında olan öğrencilere yönelik olarak, düzenlenen etkinlik Korkut Ata Üniversitesi’nde yapıldı.
Etkinliğin açılışında konuşan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, gençlere meslek seçimi ve kariyer planlaması hususunda bilgiler aktardı. 
İŞKUR İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, meslek seçmenin önemine değinerek yanlış meslek seçmenin insanları mutsuz ettiğini bunun da hem bireyler hem de toplum üzerinde olumsuz etkilere sebep olduğunu söyledi. 
Seçecekleri meslekte en iyi olmaları için çok çalışmalarını belirten Akkoyunlu, günümüz dünyasında başarılı olabilmek için sürekli yenilemenin gerektiğini söyledi.
Etkinlikte, Osmaniye Vali Erdinç Yılmaz, Mülki İdare Amirliği mesleği hakkında gençlere bilgi verdi. 
Mesleğin zor ve keyifli yanları, eğitim süreçleri, iş bulma olanakları ve halkın Mülki İdare Amirliği mesleğine bakışı hakkında bilgi verdikten sonra gençlerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN