SICAK HAVALARDA SERİNLETEN TAVSİYELER (video) SICAK HAVALARDA SERİNLETEN TAVSİYELER (video)

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramının ilk gününde Özden Huzurevi Sakinlerini ziyaret etti. 
Ziyarette Vali Yılmaz'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı.
Huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz   büyüklerimizle sohbet ederek, bayramlarını kutladı.  
Vali Yılmaz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Çok kıymetli büyüklerimiz, sizlerle bir arada olmaktan her zaman çok mutlu oluyoruz. Biliyorsunuz özel günlerde her zaman sizlerle olduk, bundan sonra da elimizden geldiğince hep yanınızda olacağız. Çünkü sizin yanınızda olmak bizi çok mutlu ediyor, iyi ki varsınız, hep var olun inşallah. Sağlıkla, huzurlu nice güzel bayramlar yaşamanızı diliyorum. Ayrıca Babalar Gününüzü kutluyorum. Allah bize hep böyle huzur içinde güzel bayramlar yaşamayı nasip etsin. Hepinizin ayrı ayrı ellerinizden öpüyorum. Sizleri çok seviyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Burada huzurlu olduğunuz görmek bizim için ayrıca mutluluk verici. Sizin huzurunuza, mutluluğunuza en ufak bir katkımız olursa bundan çok mutlu olurum. Hepinizin ellerinden öpüyorum, nice güzel bayramlar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Özden Huzurevi sakinleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi