Kadirli Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla Dr. Hüseyin Kabasakal Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Müzik dinletisinin ardından kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı yapıldı.
Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Remzi Beyoğlu, etkinlikte, halk eğitim merkezlerin düzenlediği eğitim ve kurslarla insanların meslek sahibi olmasına önemli katkıda bulunduklarını söyledi.

Akıllı ulaşım ile yolculukta yeni dönem Akıllı ulaşım ile yolculukta yeni dönem

441927706 7558678610834270 7094141481959803281 NHayat boyu öğrenme kurumlarının felsefesinin her zaman eğitim olduğunu belirten Beyoğlu, “Hayat boyu öğrenme kurumları, toplumun her kesimine ulaşarak vatandaşların ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda eğitim vermeyi hedeflemektedir. Açılan kurslarımızda hangi yaşta olursa olsun vatandaşlarımıza ciddi bir eğitim imkanı sunulmaktadır. Yıl boyunca birbirinden önemli kursları açarak gençlere ve kursiyerlere önemli katkımız olmaktadır. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Etkinliğe Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Vekili Yılmaz Sarıakçalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve diğer ilgililer katıldı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN