• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
23°

Zorkun Haberleri

zorkun haberleri ve güncel zorkun gelişmeleri, zorkun ile ilgili tüm video, zorkun fotoğrafları ve zorkun haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Çevre

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” etkinlikleri kapsamında Zorkun Yayla Yolu’nda cam ve plastik atığı toplanıldı.

Osmaniye

Osmaniye'nin popüler yaylası Zorkun'da, yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte Merkez Camii'nde son Cuma namazı kılındı.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Zorkun Yaylası Şenlik Tepesinde düzenlenen "30 Ağustos Zafer...

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 28. Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği bugün ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir konseri ile sona erecek.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi'nin bu yıl 28'incisini düzenlediği Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği, coşkulu bir etkinliğe daha sahne oldu.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi’nin bu yıl 28.’sini düzenlediği Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında, çocuklar yeteneklerini sergiledi.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi’nce bu yıl 28’incisi düzenlenen ‘Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’ kortej yürüyüşüyle başladı. Yüzlerce kişinin katılım sağladığı yürüyüşün sonunda Osmaniye...

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 28’incisi gerçekleştirilen ‘Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nde düzenlenen Reşat Gürel Satranç Turnuvası’nda derece elde etmek isteyen...

Osmaniye

Osmaniye’nin en önemli kültürel ve sosyal etkinliklerinden biri olan Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nin bu yıl 28’incisi yapılacak.

Asayiş

Osmaniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı Hasan Demirci, geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Zorkun Yaylası 28.Çocuk Şenliğine spor müsabakalarıyla startı verildi.

Osmaniye

Osmaniye’nin en önemli kültürel ve sosyal organizasyonlarından biri olan Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nin bu yıl 28’incisi yapılacak.