Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Zorkun Yaylası Şenlik Tepesinde düzenlenen "30 Ağustos Zafer Bayramında Şehitlerimizin Yakınları ve Gazilerimiz ile Doğada Buluşuyoruz" etkinliğinde Şehit yakınları ve Gazilerle bir araya geldi. 

Etkinliğe Garnizon Komutanı ve 12'nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, siyasi parti temsilcileri de katıldı.

OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

Doğa yürüyüşünün yapıldığı etkinlikte Genç Gezginler Off-Road grubu, Kadirli Off-Road Grubu, Osmaniye Hürkuş Motosiklet Grubu üyeleri de yer aldı. 

457177435 917656443736605 17451500576002307 NŞehit yakınları, Gaziler ve ailelerinin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak hatırlarını soran Vali Yılmaz daha sonra yaptığı konuşmada, Şehit yakınları ve Gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz öncülüğünde bugün Keldaz'a Off-Roadcularımızla tur düzenlendi.

Şehit yakınlarımız bu programdan çok memnun oldular. Bunun gerçekleşmesini sağlayan Adana Off-Road ekibine, Osmaniye Hürkuş Motosiklet Ekibine çok teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen böyle güzel bir programa katılmaktan çok mutlu oldum. Kahraman Milletimiz her daim var olsun. Bize böyle zaferler yaşattığı için Allah'a her daim şükrediyoruz. Vatanımızı, Bayrağımızı her daim gözümüz gibi koruyacağız. Böyle bir programda bulunmaktan çok mutluyum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Şehitlerimizin babalarının, annelerinin ellerinden öpüyorum, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Ümit Kahrıman