• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %0.49
  • ETHERIUM 2.410 %-1.04
24°

Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Gündem

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 50 tekne ve 150 kişinin katılımıyla "Kumluca Büyük Balığın Peşinde" sloganıyla amatör balık tutma yarışması başladı.

Osmaniye

2024 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları Denizli’de başladı. Osmaniye'nin Kadirli ilçesini temsil eden Kadirli Off-Road Kulübü sporcuları Mehmet...

Mersin

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında Mersin'de düzenlenen "Drone Şampiyonası"nın ikinci etabı tamamlandı.

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadiri ilçesinde Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayak yarışları merhum Mehmet Döğüşçü anısına yapıldı.

Gündem

Osmaniye Şehit Mehmet Karacatilki Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Roket Takımı, Aksaray'da düzenlenen yarışmada önemli bir başarıya imza attı.

Genel

TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finalinde yarışan Genç STEM takımının geliştirdiği, sinyalizasyon, sesli uyarı ve görüntüleme sistemine sahip, acil durum anında...

Osmaniye

Osmaniye İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen Hafızlık Erkek Bölge Yarışması, yoğun katılım ve...

Osmaniye

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kuran Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması, büyük ilgi gördü.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi’nin bu yıl 28.’sini düzenlediği Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasında, çocuklar yeteneklerini sergiledi.

Osmaniye

Osmaniye'nin gururu Erdi Çiller, Polonya'nın Katowice şehrinde düzenlenen 2024 Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı.