• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
25°

Çocuklar Haberleri

çocuklar haberleri ve güncel çocuklar gelişmeleri, çocuklar ile ilgili tüm video, çocuklar fotoğrafları ve çocuklar haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Osmaniye

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Konteyner Kent Genç Ofisi, gençlerin sosyal uyum ve katılımını desteklemek amacıyla etkinlik düzenledi.

Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Hacı Nuri Çomu 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda incelemelerde bulundu.

Osmaniye

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş birliğinde düzenlenen “Pony Club” etkinliği, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Adana

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir grup çocuk, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde hayatını kaybeden yaşıtlarına dikkati çekmek için yürüyüş düzenledi.

Osmaniye

Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üyesi çocuklar, İsrail’in Filistin ve Gazze’de kadın çocuk demeden binlerce Müslümanı katletmesini kınadı.

Osmaniye

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, konteyner kentte bulunan Genç Ofisi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmaniye

Gençlik ve Spor Bakanlığının “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde 7-14 yaş arası çocuklara ücretsiz yüzme kursu açıldı.

Osmaniye

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Konteyner Kentte kalan depremzede çocuklar için yaz tatilini daha verimli geçirmeleri için çeşitli...

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Gençlik ve Spor müdürlüğü Yaz Spor Kursları açıldı.

Güncel

Adana'nın Kozan ilçesinde bir vatandaş, 18 yıldır ramazan ve kurban bayramının ikinci günü evine gelen çocuklara bayram harçlığı dağıtıyor. Çocuklar...