• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.822 %-0.77
  • ETHERIUM 2.412 %-0.98
24°

Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Çevre

Osmaniye Belediyesi, eskiyen ve kullanılamayacak durumda olan çöp konteynerlerini yeniliyor.

Kültür Sanat

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklara yönelik yeni sahnenin açılışında, ’Dünyanın Eski Zamanlarında’ adlı çocuk oyunun sahneledi.

Osmaniye

Osmaniye Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçedeki yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi Zabıta ekipleri, şehrin huzurunu ve düzenini bozan, haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Gündem

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Belediye Ek Hizmet Binası inşaatının hızla devam ettiği belirtildi.

Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Belediyesi, araç envanterine yeni bir Kazıcı Yükleyici (Kepçe) ekleyerek hizmet kapasitesini artırdı.

Osmaniye

Osmaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım ve yollarda temizlik çalışmalarına aralıksız sürüyor.

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, ilçenin en büyük park projesinin tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Osmaniye Belediyesi tarafından Hasan Çenet Caddesi’nin asfalt yol konforuna kavuşması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Çevre

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” etkinlikleri kapsamında Zorkun Yayla Yolu’nda cam ve plastik atığı toplanıldı.

Osmaniye

Osmaniye Kadirli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan market, kasap ve fırınlarda, son kullanma tarihi, gramaj ve hijyen denetimi...

Adana

Saimbeyli Belediyesince elektrik aboneliği alınamayan eve güneş paneli desteği sağlandı.