Osmaniye AK Parti teşkilatında heyecanlı günler Osmaniye AK Parti teşkilatında heyecanlı günler

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Hüseyin Danış ve Esef Gök, 31 Mart yerel seçimlerinde Düziçi Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa İba’yı ziyaret etti. 

Whatsapp Görsel 2024 05 31 Saat 10.47.15 A4B708DfDüziçi ilçesi ile ilişkilerinin daha güçlü bir şekilde devam edeceğini ifade eden Başkan Cihangir; “ Bizler CGC olarak Düziçi ve Düziçi Belediyesi ile iletişimimizi daha güçlü ilerleteceğiz. Sadece Osmaniye haberleri girmeyip ilçe ayırmaksızın gazetelerimizde yer verdiğimiz gibi Osmaniye’mizin bir parçası olan Düziçi ilçemizle bağlantımızı sürdüreceğiz. 31 Mart Yerel seçimlerinde Düziçi Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa İba beye hayırlı olsun diyor çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İba ise; “Halkın sorunlarını ve yaşanılanları aktarmakla görevli olan basın mensuplarına yaptıkları zorlu çalışmalarından dolayı her zaman minnettarız. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CGC Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.  

Kaynak: Haber Merkezi