Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde (OKÜ) doçentlikten profesörlüğe yükselen akademisyenler için biniş giyme töreni düzenlendi.
OKÜ Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Prof. Dr. Yusuf Zalaoğlu, Prof. Dr. Esra Telli, Prof. Dr. Feridun Demir, Prof. Dr. Selahaddin Batuhan Akben, Prof. Dr. Hülya Keleş, Prof. Dr. Adnan Bozdoğan, Prof. Dr. Mutlu Yüksel Avcılar, Prof. Dr. Ertuğrul Cihan, Prof. Dr. Şaban Ünlü ve Prof. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu’na binişleri Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından giydirildi.

Belediye çalışanlarını ziyaret etti Belediye çalışanlarını ziyaret etti


Törende, profesörlüğe yükselen akademisyenleri tek tek tebrik eden Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bir yandan bilim dünyasına önemli katkılarda bulunurken diğer yandan da gençlerimizi eğitmek gibi toplumsal bir sorumluluğu da üstlenen her biri, bilgi ve deneyimleriyle üniversitemize ve bilim dünyasına büyük katkılar sağlamış olan değerli akademisyen arkadaşlarımızın başarılarını her zaman takdir ettik ve yanlarında olduk. Yönetim olarak, göreve geldiğimiz andan itibaren özlük haklarının korunarak yükselmeyi hak eden hocalarımızın akademik kriterlerden geçmesi şartıyla kadrolarını kısa süre içinde verdik. Ben bugün, profesörlüğe yükselen öğretim üyelerimizi ve onların başarılı olmalarında emeğini, deneyimini ve katkısını esirgemeyen değerli hocalarımızı ve ailelerini tekrar kutluyorum. Akademik hayatınızdaki başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.