Osmaniye ‘Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü, işlemlerin hızlı, şeffaf ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi ve çalışanların zaman ve kaynak kullanımında tasarruf sağlanmasını amaçlayan enstitü formları ve iş akış süreçleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.
OKÜ Rektörlük Büyük Salonda düzenlenen toplantıya, Rektör Vekili Prof. Dr. Coşkun Özalp olmak üzere, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Eyüp Tel, Ana Bilim/Ana Sanat Dalında görevli öğretim elemanları katılım sağladı.
Toplantıda açılış konuşması yapan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Eyüp Tel, akademik topluluğun daha verimli çalışmasını sağlamak amacıyla iletişim ve iş birliğini artırmaya yönelik olarak toplantı düzenlediklerini ifade etti.
Toplantıda OKÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Durmuş Yarımpabuç ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Eda Bekci Arı ise enstitü formları ve iş akış süreçleriyle ilgili bilgiler verdi.
Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Geçimini topladığı sebzeyle sağlıyor Geçimini topladığı sebzeyle sağlıyor