OKÜ stadyumu tadilatı devam ediyor

Osmaniye Korkut ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ stadyumu iyileştirme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Spor 20.01.2024 08:03:00 0
OKÜ stadyumu tadilatı devam ediyor

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ stadyumu iyileştirme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.
OKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen, birçok etkinliğe ve spor faaliyetlerine ev sahipliği yapan stadyumunun tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor. 
Çalışmalar kapsamında stadyumun tesis bölümleri ve koltukları yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşması planlanıyor.
Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların güncel durumu hakkında detaylı bilgi alan Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Stadyumu’nun üniversite ve şehir açısından önemine vurgu yaptı. 
Üniversite olarak, birçok etkinliğe ve spor faaliyetine ev sahipliği yaparak kültürel ve sosyal gelişime katkı sağladıklarını belirten Uzun, “Planladığımız doğrultuda devam eden tadilat ve iyileştirme çalışmaları sayesinde, OKÜ Stadyumu daha modern bir görünüme kavuşacak ve birçok etkinlik ve faaliyete daha fazla katkı sunabilecek. Çalışmalara emek veren OKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı çalışanları başta olmak üzere tüm paydaşlara kolaylıklar diliyorum” dedi.

Haber: Ümit KAHRIMAN