Antalyalı gazetecileri makamına kabul etti Antalyalı gazetecileri makamına kabul etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile EN ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi belgelerine sahip oldu.
Yükseköğretim hizmetlerinin sağlanması ve geliştirilmesinde yenilikçi bir anlayışı benimseyen OKÜ’nün daha önce ‘‘Yükseköğretim Kurumu İdari Hizmetleri’’ kapsamında almaya değer görüldüğü Kalite Yönetim Sistemleri ve Çevre Yönetim Sistemleri belgelerini, akademik birimlerin yanı sıra idari birimlerin de denetimleri başarıyla tamamlayarak almaya hak kazandı.
Tüm akademik ve idari birimlerinde belirlenen kalite standartlarını başarıyla uygulayan OKÜ, kurumsallaşmasına değer katarken, OKÜ Genel Sekreterliği, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Hukuk Müşavirliği de EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi denetimlerini başarıyla tamamlayarak belgelerine sahip oldu.


Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, yükseköğretim hizmetlerinin kalite süreçlerini tescil eden bu belgeler ile kalite yönetim sistemleri ve çevre yönetim sistemleri standartlarının gerekliklerine uygunluğunu belgelendirmiş oldu.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Genel Sekreterliği ile daire başkanlıkları ve Hukuk Müşavirliğine EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Belgelerini Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen törenle takdim etti.
Kalite çalışmaları sürecinde emeği geçen tüm birim amirlerine ve çalışanlara teşekkür eden Rektör Uzun, sürekli iyileştirme ve hizmet kalitesi odaklı bir yaklaşımı benimseyerek üniversitenin kalite politikasını güçlendiren ve çevresel sorumluluklarımızı yerine getirme ile çevreye duyarlı bir yaklaşım sergileme konusundaki kararlılığımızı ortaya koyan belgelerin verilmesinden dolayı memnuniyetini de ifade etti.