AK Parti, Kızılcıhamam toplantısına hazırlanıyor AK Parti, Kızılcıhamam toplantısına hazırlanıyor

Osmaniye’de depremden etkilenen afetzede vatandaşlara, gönüllü öğrenci ve öğretmenler tarafından ücretsiz terzi ve kuaförlük hizmeti veriliyor. Meslek Liselerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından konteyner içinde kurulan atölyeler, afetzedelerin saç bakım ve terzilik ihtiyaçlarını karşılıyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri olan depremlerden etkilenen Osmaniyeli afetzedeler, çadırkent ve konteyner kentlerde barınıyor. Afetzedelerin kişisel bakım ve ihtiyaçlarının karşılanması için Meslek Liselerinde öğrenim gören öğrenciler kolları sıvadı. Fakıuşağı Mahallesinde bulunan Liseler Kampüsü içine kurulan çadır kent alanına yerleştirilen konteynerde öğrencileri afetzedelere kuaför ve terzilik hizmeti veriyor.
Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tasarım Moda Bölümü öğrencileri ve tekstil ustaları dikiş makineleri kurarak afetzedelerin terzi ihtiyacını, Osmaniye Halk Eğitim Merkezi Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi tarafından ise saç kesim atölyesi kurularak kuaförlük hizmetini karşılıyor. Afetzede vatandaşlar ise verdikleri hizmetlerden dolayı Lise ve Halk Eğitim Merkezinin öğrenci ve eğitmenlerine teşekkür etti.
Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Editör: Haber Merkezi