Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Osmaniye’de AK Parti İl Teşkilatı ile buluştu.

Bayraktar, parti binasında AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Milletvekili Seydi Gülsoy, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve MKYK Üyesi İsmail Kaya ile partililer tarafından karşılandı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ

Osmaniye’de partililerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Bayraktar, onlarla sohbet etti.

Whatsapp Görsel 2024 09 07 Saat 14.31.51 F5631975Deprem bölgelerine ziyaretlerinin devam ettiğini ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanımızın en ehemmiyet verdiği konulardan bir tanesi Türkiye'nin depremle ilgili yaraların bir an önce sarılması, depreme uğrayan 11 şehrin en kısa sürede ayağa kaldırılması, şehrin siyasi ve içtimai hayatının en hızlı şekilde normalleştirilmesi konusunda olmuştur. Biz de bu minvalde tüm kabine üyeleri olarak hemen her fırsatta bu şehirlerimizi ziyaret ve bu şehirlerimizde tekrar hayatın normale dönmesi, insanlarımızın daha iyi şartlarda, daha üst standartlarda yaşaması için bir gayret içerisindeyiz. Bununla birlikte aynı zamanda AK Parti olarak Türkiye buluşmaları adını verdiğimiz toplantıları düzenliyoruz. Bu toplantılar aynı zamanda yine bu hafta startını verdiğimiz ve başladığımız kongre sürecimizin de bir parçası. Bu anlamda geçmiş dönemde farklı kademelerde, farklı görevlerde partimizin içinde bulunmuş milletvekillerimizden ana kademedeki teşkilatlarımızdaki bütün üyelerimize kadar hep beraber illerimize gidiyoruz. İllerimizde, ilçelerimizde vatandaşlarımızın sorunları yerinde takip ediyoruz. Onları dinliyoruz. Bu anlamda da bugün burada bu toplantıyı gerçekleştirmiş olacağız. Burada Osmaniye ile alakalı, Osmaniye'nin ihtiyaçları, beklentileri, vatandaşlarımızın bu anlamda bizden beklentilerini, her alanda ama özellikle elbette ki elektrik ve doğalgaz gibi enerji alanında yapabileceklerimizi burada yerinde müşahede edeceğiz. İstişarelerde bulunacağız”

Bayraktar, konuşmasının ardından partililerle sohbet etti. 


 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN