Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir? Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir?

Doğal gaz ve elektriğe yakın tarihte zam gelmiş vatandaşların aklında suya zam gelecek mi sorusu gelmişti. Peş peşe gelen zam haberlerinden sonra kabarık fatura ödeyen aileleri bir nebze de olsa rahatlatacak haber geldi. 

Faturalardan tasarruf etmenin yollarını arayan milyonlarca vatandaşa Halkbank'tan müjdeli bir haber geldi. Otomotik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 500 TL'ye kadar fatura desteği verileceğini açıkladı. 

31 Ağustos tarihine kadar kredi kartlarından veya vadesiz hesaplardan verilecek her yeni otomatik fatura talimatı için 50 lira toplamda ise 500 TL ParafPara verilecek. 

31 Ağustos tarihinde sona erecek olan kampanyaya Paraf Mobil'den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ve FATURA yazıp 3404'e SMS göndererek gelen kampanyaya katılınması daha sonra bireysel kredi kartı veya Halkbank'a kayıtlı vadesiz hesaptan otomotik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir. 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT