İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya Ziyaret

Başkan İba, Ankara temasları kapsamında ilk olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy'da yer aldı.  Düziçi ilçesinin güvenlik ve kamu hizmetleri konularındaki ihtiyaçları ele alındığı görüşmede Başkan İba, Bakan Yerlikaya'ya ilçenin taleplerini ve projelerini aktararak, bakanlık desteği talebinde bulundu.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Görüşme

Başkan İba, ziyaret programının bir diğer durağında Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile bir araya geldi. Görüşmede, Düziçi'nin altyapı, üstyapı ve belediye hizmetleri konusundaki ihtiyaçlar ve projeler konuşuldu. Başkan Yılmaz, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve ilçelerin kalkınması için yapılan çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Teşekkür ve Misafirperverlik

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa İba, “Ankara'da gerçekleştirdiğimiz görüşmeler çok verimli geçti. İlçemizin ihtiyaçlarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a iletme fırsatı bulduk. Nazik misafirperverliklerinden dolayı her iki isme de teşekkür ediyorum” dedi.

SON DAKİKA... 5.0 ŞİDDETİNDE DEPREM OSMANİYE'Yİ DE KORKUTTU SON DAKİKA... 5.0 ŞİDDETİNDE DEPREM OSMANİYE'Yİ DE KORKUTTU

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT