OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE YAŞAR KEMAL BULUŞMALARI BAŞLADI OSMANİYE'NİN KADİRLİ İLÇESİNDE YAŞAR KEMAL BULUŞMALARI BAŞLADI

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan İba, inşaat sürecinin planlandığı gibi hızla ilerlediğini ve çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yeni belediye binasının inşaatında yapılan inceleme sırasında, Başkan İba, inşaat ekibinden çalışmalar hakkında detaylı bir brifing aldı. "Yapımı süren yeni belediye binamızın inşaatını yerinde inceledik. Çalışmaların planlandığı şekilde, hızlı bir şekilde ilerlediğini memnuniyetle gördük. Gayretli çalışmalarından dolayı inşaat ekibine teşekkür ediyor, hepsine esenlikler diliyorum," ifadelerini kullandı.

Hafta sonu olmasına rağmen belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını vurgulayan İba, ilçede yürütülen yol yenileme ve asfaltlama çalışmalarına da dikkat çekti. Başkan İba, Genç Osman Sokak’ta devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, Şehit Ali Bezik ve Bağlama Caddelerinde de yol yenileme hazırlıklarının başladığını belirterek, "Memleketimize hayırlı olsun, Allah bizleri mahcup eylemesin," dedi.

Düziçi Belediyesi’nin çalışmaları, ilçenin altyapısını güçlendirme ve halkın yaşam kalitesini artırma amacıyla hız kesmeden devam ediyor.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT