Osmaniye Harikası Karaçay Şelalesi Osmaniye Harikası Karaçay Şelalesi

Türkiye bedensel engelliler tekerlekli sandalye basketbol 2.lig D gurubunda mücadele eden iki Osmaniye takımı 4.haftada karşı karşıya geldi.

Düziçi kapalı spor salonunda oynanan maçta galip gelen rakibini 74-29 yenen 7 ocak engelliler basketbol takımı oldu.

Dostluk havasında başlayan maçın ilk periyodunda 11-14 üstünlük sağlayan 7 ocak engelliler ikinci periyodu 21-28 önde kapatarak ilk yarı sonucunu belirledi.

İkinci yarıya hızlı başlayarak farkı açmayı hedefleyen 7 Ocak engelliler üçüncü periyodu 25-51 son periyodu ise 29-74 kazanarak maçın galibi oldu.

Maçtan sonra açıklama yapan 7 Ocak engelliler basketbol antrenörü Muttalip Altun:" Güzel bir maç oldu, bizi misafir eden kardeş takımımız Düziçi engelliler basketbol takımı oyuncularına yöneticilerine ve teknik ekibine teşekkür ediyorum. Mücadelelerinden dolayı hepsini kutluyorum. Biz takım olarak şampiyonluğu hedefliyoruz. İyi bir kadromuz var. Bunun neticesi olarak çıktığımız maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Düziçi maçı da bizim için önemli maçlardan biriydi. Kazandığımız için mutluyum, bütün oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyor, hepsine ayrı ayrı kutluyorum. Düziçi ilçesine ulaşımımızı sağlayan Osmaniye belediyesine ve oyuncularımızın yemek ücretini karşılayan Aydın Gürhanoğlu'na çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi