Osmaniye Akdenizspor U15, grup şampiyonu oldu Osmaniye Akdenizspor U15, grup şampiyonu oldu

Osmaniye Özel Farabi Hastanesi 1.Amatör Ligi bu gün ve yarın oynanacak müsabakalarla devam edecek.

12 takımın yer aldığı lig maçlarının 3'ü bu gün diğer 3'ü ise yarın oynanacak.

Ligde bugün Önderspor Hasanbey Tesislerinde Düziçi Belediyespor takımını ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta diğer Düziçi takımı Gençlerbirliğini 3-1'le geçen Düziçi Bld.spor moralli çıkacağı Önderspor maçında puan arayacak. Eski günlerini arayan ve geçtiğimiz hafta Dervişiyespor ile 3-3 berabere kalan Önderspor ise Düziçi Bld.takımını evine eli boş göndermeyi hedefliyor.

Günün diğer bir karşılaşması ise 7 Ocak şehir stadyumunda Sitespor ile Dervişiyespor takımları arasında oynanacak. Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik alan Sitespor son sıralarda bulunan ve henüz galibiyetle tanışamayan Dervişiyespor karşısına favori olarak çıkıyor.

Cumartesi gününün son karşılaşması ise Kadirli stadyumunda oynanacak. Ligde kayıpsız ilerleyen ve lider konumda bulunan Özel İdare Sağlıkspor zorlu Kadirli İdy.deplasmanından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Amatör ligin Pazar günüde heyecanlı ve çekişmeli açlar oynanacak

İki Bahçe takımı Bahçespor ile Bahçe Esnafspor karşı karşıya gelecek. Orta sıralarda yer alan her iki takımda galip gelerek sahadan mutlu ayrılmak istiyor.

Düziçi stadyumunda ise geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle morali bozuk olan Düziçi Gençlerbirliği takımı ligin genç ekiplerinden Osmaniye İdy.takımını ağırlayacak.

Pazar günü 7 Ocak stadyumunda ise Endüztri Meslek Lisesi takımı ile Osmaniyegücü takımları karşı karşıya gelerek puan mücadelesi verecekler.

Osmaniye Özel Farabi Hastanesi 1.Amatör Ligi bu gün ve yarın oynanacak müsabakaların tamamı saat:13.30'da başlayacak. Ümit Kahraman

Editör: Haber Merkezi