Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye Milletvekili Dr.Asu Kaya, Kadirli İlçe Başkanı Enver Eker, Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR, OSMANİYE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BAYRAKTAR, OSMANİYE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU

Genel Başkan Özel, TBMM’deki makamında kabul ettiği CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar’ın kısa sürede zorluklara rağmen önemli çalışmalara imza atmasından dolayı memnuniyetini belirtti.

450253448 7740540369314759 68482685028465123 NCHP Kadirli İlçe Başkanı Enver Eker, ziyaret ile ilgili olarak, yaptığı açıklamada, yoğun çalışmaları arasında kendilerini kabul eden Genel Başkan Özel’e teşekkür ederek, “Genel Başkanımız sayın Özgür Özel ile gelmekte olan olası erken seçimler hakkında yerel ve genel stratejiler konusunda istişarelerde bulunduk. Kadirli’yi kendisinin de yakinen takip ettiğini, Belediye Başkanımız sayın Mustafa Mert Olcar’ın zorluklara rağmen kısa sürede büyük işlere imza attığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Bir elini sürekli omzumuzda hissettiğimiz sayın genel başkanımız en kısa sürede Kadirli’yi ziyaret etmek istediğini de dile getirerek, ziyaretin sonunda Osmaniye ve ilçelerindeki bütün hemşehrilerimize selamlarını iletti.” dedi.
Başkan Eker, CHP Kadirli İlçe Başkanlığı olarak kabulünden ve yakın ilgisinden dolayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e teşekkür ederek, Kadirli’yi ziyaret edecek olmasından dolayı onur duyacaklarını kaydetti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN