Kasımpaşa maçı, Galatasaray tarihi ve Okan Buruk açısından da ayrı bir anlam taşıyor. Aslan’ın hocası, galibiyet gelirse 7’de 7 ile kulüp tarihinin en iyi başlangıç yapan ismi olacak. Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Galatasaray Takımı sahaya parçalı forma ile çıkacak.

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak’a tepki Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak’a tepki

 Galatasaray ile Kasımpaşa arasında bu akşam saat 19.00'da oynanacak maçın VAR hakemi Ali Şansalan oldu.

Süper Lig’de sezonun yenilgisiz takımlarından Galatasaray, oynadığı 6 maçtan da galip ayrılarak, en iyi sezon başlangıcını tekrarlamıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu süreçte Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe’yi mağlup etti. Aslan, Paşa karşısında galip ayrılması durumunda en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirecek.

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 40 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 26 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 81 golüne, Lacivert-Beyazlılar 42 golle yanıt verdi.

GALATASARAY KASIMPAŞA MUHTEMEL 11

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Cafu, Aytaç, Barak, Ben Ouanes, Da Costa, Fall

MAÇ YAYINI:

Galatasaray Kasımpaşa Maçı saat 19:00’da başlayacak. Heyecanla beklenen bu karşılaşma, BAİN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT