Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 18 Eylül 2024 Kuruluş Osman Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 18 Eylül 2024 Kuruluş Osman

Haftanın il günü sigara kullanıcılarına kötü haberle başladı. Ağustos ayının ilk haftasında sigaraya zam geldi. 

Zamların hızına yetişemezken yakın zamanda sigaraya gelen zam artış göstererek haftaya zamlı şekilde başladı. Hangi markalara zam geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu?

SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ?
Parlıament grubu (Aqua Blue Slims) 77, (Night Blue Pack) 77, (Night Blue/Aqua Blue/ Reserve 75 ve (Mıdnıght Blue) 73 Tl olarak belirlendi.

Marlboro grubu (Red Long) 75, (Red Touch) 74, (Touch Blue/Gray/White) 74, (Edge) 71, (Marlboro Roll 50) Tl olarak belirlendi.

Murattı grubu, Murattı 71, (Blu) 70 Tl olarak belirlendi.

Lark grubu 70,
Chesterfıeld grubu 69,
L&M grubu 69,

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Philip Morris (PM) sigara grubuna zam geldiğini açıkladı.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA HANGİSİ?

Sigara grubunun en pahalı sigarası 77 TL; en ucuzu ise 69 lira oldu. Dündar, "Hayırlı olsun PM sigara gurubuna zam geldi. Paket başı 5 lira" diye yazdı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş da, PM sigara grubu zammının 4 TL olduğunu belirterek "Yılbaşında bir paket sigara 100 TL olur bu gidişle" diye yazdı.
Zamlı sigara fiyatları bugün (5 Ağustos) itibarıyla geçerli olacak.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT