OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI! OSMANİYE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROSTAT KANSERİ UYARISI!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde belediyeye ait eski makam aracının evlenen çiftlerin talebi halinde gelin arabası olarak tahsis edileceği bildirildi.
Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, önceki dönem belediye başkanlığında makam aracı olarak kullanılan ve 2 yıl önce kazaya karışan otomobili, halkın mutlu günlerinde isteyenlere tahsis edilmesi talimatı verdi.
Başkan Olcar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önceki dönemde makam aracı olarak kullanılan ve Malatya’da kazaya karışan otomobilin Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Birimi ekiplerince bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından talep edilmesi üzerine Kadirlili vatandaşların sünnet veya düğün gibi organizasyonlarında ücretsiz tahsis edileceğini aktaran Başkan Olcar, “Ekiplerimizin aracı hazır hale getirmesinin ardından Kadirli’de ikamet eden ve aracı olmayanlara yönelik hizmetten yararlanmak isteyenler, Kadirli Belediyesi’ne başvuru yapabilirler. Belediyemizin iletişim kanalları üzerinden de başvuru yaparak, kayıt oluşturabilecek” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN