OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Topal, Osmaniye, Düziçi, Bahçe, Hasanbeyli ve Toprakkale bal üreticilerinin birliği olarak, üretimi artırmak ve kaliteli bal üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Başkan Topal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizleri proje hazırlanmasında, nelere hibe verileceği konusunda detaylı bir şekilde bilgilendirecekler. İnşallah biz de Osmaniye, Düziçi, Bahçe, Hasanbeyli ve Toprakkale bal üreticiler birliği olarak tarımın ve arıcılığın geliştirilmesi ve üretimin artırılması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sağlıklı, kaliteli ürün ve bal üreterek tüketicilerimize sağlıklı kaliteli bal yedireceğiz. Biz Birlik yönetimi olarak, her zaman üreticilerimizin ve arıcılarımızın yanında, sahada olacağız. Buradan üreten yüreklere sonsuz selam olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bütün problemleri birlikte çözeceğiz."

Topal ayrıca, 05 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 10.00'da Düziçi Karacaoğlan Kültür Merkezi'nde yapılacak hibe destek projeleri bilgilendirme toplantısına tüm üreticileri, genç çiftçileri ve arıcıları davet etti. Toplantıda, IPARD (TKDK) %50 ile %70 arasında hibe destek projeleri kapsamında tarım ve arıcılığın geliştirilmesi ve üretimin artırılması için bilgilendirme yapılacağını belirtti.

"Değerli arıcı arkadaşlarım, Osmaniye Bal Üreticileri Birliği yönetim kurulu üyeleri olarak, tarımın ve arıcılığın geliştirilmesi ve üretimin artırılması için düzenleyeceğimiz bu önemli toplantıya mutlaka katılmanızı bekler, saygı ve hürmetlerimi sunarım." dedi.

Kaynak: Osmaniye Bal Üreticileri Birliği