Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş beraberinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ile birlikte Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni ziyaret etti.
Hasanbeyli Kaymakamı Ahmet Dervişoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, Osmaniye Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Hatice Loğoğlu ve Kurum çalışanları tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş kilim atölyesi, dikiş atölyesi ve diğer birimleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman? DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman?

4444Kurumdan hizmet alan vatandaşları ve aileleri ile bir süre görüşen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, daha sonra Osmaniye’den ayrıldı.
 

Kaynak: Osmaniye Valiliği