Yıllardır para ödenen işlen artık ücretsiz olacak. Geçim derdi nedeniyle zor bir dönemden geçen emekli vatandaşlar yaşam maaliyetleri ve artan enflasyon karşısında aldıkları ödenek yaşam şartları açısından zor durumda kalınıyor. Birçok temel ihtiyacın yanında sağlık sorunları harcamaları gündelik yaşam ihtiyaçları dahi emeklilere yük oluşturuyor.

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK HABER SONUNDA GELDİ!
Yıllardır ücret ödenen bir işlem artık emeklilere ücretsiz olacak. Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarına yapılan güncelleme duyuruldu.

Özel bir banka, müşterilerine gönderdiği mesajda, 100 TL olan alt limitin 3 Nisan'dan itibaren 175 TL olarak uygulanacağını bildirdi. Bu değişiklikle birlikte, 1. sınıf HGS ürünlerinin otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmaması hedefleniyor. Otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek. Arabası olan emeklilerin yüzünü güldürecek haber ise Ziraat Bankası’ndan geldi.

Yıllardır ücret ödenen bu hizmet, Ziraat Bankası'nın promosyon kampanyasıyla birlikte artık emeklilere ücretsiz olarak sunulacak. Ziraat Bankası, emekliye ödenen promosyon tutarını artırarak arabası olan emeklilere ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu.
Banka yetkilileri, "İlk kez emekli maaşı alacak müşterilerimiz, bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilir," dedi ve yeni kampanya detaylarını açıkladı.

Yapılan duyuruya göre, emekliye ödenen maaş promosyonu yükseltilirken, emeklilere sunulan ek imkanlar da şunlar:

Banka, emekli olup maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı sunacak.
Bu avantajlardan yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilir veya Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz.

Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayan müşterilere özel ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunacak. Bu hizmetten yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilirsiniz.

Banka, emekli müşterilere özel %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak için şubelerimize başvurabilirsiniz.
Ziraat Bankası, dijital kanallar üzerinden yapılan Havale, EFT ve FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Bu imkanlardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları yeterli olacak.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT