Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı vatman alımı, temizlik görevlisi alımı, bilet görevlisi alımı ve işçi alımı için başvurular başladı. Yeni fırsatları kılavuz halinde sunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatman, bilet görevlisi, işçi ve temizlik personeli alımları için başvuruları kabul etmeye hazırlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 36 yeni personel alınacak. Aşağıda sunulan kılavuzu dikkatli inceleyiniz. 14 Temmuz 2024 tarihi bitimine kadar başvuru yapılacak. İşte detaylar:

Vatman Alımı: Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşıma hizmetlerinde çalışacak vatmanlar için şu şartlar aranmaktadır:

Zeytinlikte çıkan yangında ağaçlar zarar gördü Zeytinlikte çıkan yangında ağaçlar zarar gördü

En az lise mezunu olmak, SRC belgesine sahip olmak, İletişim becerileri güçlü olmak. Bilet Görevlisi Alımı: Belediyenin ulaşım birimlerinde görev alacak bilet görevlilerinden istenilen kriterler şunlardır:

En az ortaokul mezunu olmak, Diksiyonu düzgün olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak.

İşçi Alımı: Temizlik ve park düzenlemesi gibi alanlarda çalışacak işçilerden beklenen özellikler:
Fiziksel olarak zorlayıcı işleri yapabilecek durumda olmak,

Ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek, Temizlik konusunda titiz olmak. Başvuru yapacak adayların belirtilen niteliklere sahip olmaları ve ilanın yayımlandığı tarihe kadar gerekli evrakları tamamlamaları gerekmektedir. Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak ilanına başvurmak isteyen adayların detayları belediyenin resmi internet sitesinde ve İŞKUR üzerinden takip edebilirler. Unutmayın, başvurular belirtilen tarihler arasında online olarak alınacak.

Bilet Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, iş gücünü genişleterek Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak duyurusunu yapmıştır. Bilet görevlisi olmak isteyen adayların belirlenen başvuru şartlarına dikkat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, 18-35 yaş aralığında olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak, Vardiyalı çalışma şartlarına uyum sağlayabilmek, Ekip çalışmasına yatkın olmak, İletişim becerilerine sahip olmak,

Başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak duyurusuna başvurabilirsiniz. Unutmayın, bilet görevlisi olarak çalışabilmek için belirtilen kriterlere uygun olmanız önemlidir.

Başvuru sürecinde gerekli belgeler ve detaylı bilgiler için Antalya Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesini ziyaret etmenizde fayda vardır. Başvuruların zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapılması işe alım sürecinde size avantaj sağlayacaktır.

Vatman Olma Başvuru Şartları

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği vatman alımı için adaylarda aranan belirli şartlar bulunmaktadır. Bu şartları sağlayan adaylar, başvuru sürecine katılarak iş başvurusunda bulunabilirler. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi vatman olma başvuru şartları: Başvuracak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. 25-40 yaş aralığında olan adaylar başvuru yapabilirler.

Tercihen daha önce benzer bir pozisyonda en az 1 yıl deneyime sahip olmak tercih sebebidir. SRC belgesine sahip olmak başvuru yapacak adaylar için zorunludur. Psikoteknik değerlendirmeden başarılı sonuç almak da başvuru şartları arasındadır. Vardiyalı bir çalışma düzenine uyum sağlayabilecek adaylar tercih edilmektedir. İletişim becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın adaylar aranmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından belirlenen bu kriterlere uygun olan adaylar, vatman alımı başvuru sürecine katılarak şanslarını değerlendirebilirler. Unutulmamalıdır ki her başvuru sahibinin belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartların dışında kalan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Eğer siz de yukarıda belirtilen şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilanlarını takip ederek başvuru sürecini başlatabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre temizlik görevlisi alımı yapacaktır. Bu pozisyon için başvuruda bulunacak adayların belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. İşte temizlik görevlisi alımı için gerekli başvuru şartları:

En az ilkokul mezunu olmak, Tercihen temizlik alanında deneyime sahip olmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Temizlik ekipmanlarını kullanabilme becerisine sahip olmak, Sağlık açısından temizlik görevlisi olarak çalışmaya uygun olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da muaf olmak, Antalya Büyükşehir Belediyesi 36 Vatman, İşçi ve Bilet Görevlisi Alacak ilanına belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunmak.

Başvuru yapacak adayların yukarıda belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir. Bu şartlara uygun adaylar başvurularını ilgili tarihler içerisinde eksiksiz bir şekilde tamamlamalıdır. Başvuru sürecinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmak da önemlidir. Böylece temizlik görevlisi pozisyonu için başvurularınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Başvuru kılavuzu

Kaynak: Haber Merkezi