OSMANİYE'DE PKK/YPG OPERASYONUNDA 2 KİŞİ YAKALANDI OSMANİYE'DE PKK/YPG OPERASYONUNDA 2 KİŞİ YAKALANDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Osmaniye İl Başkanı olarak atanan Mehmet Sadi Binboğa, heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.
Binboğa, AK Parti İl Binasında düzenlenen devir – teslim töreninde, İl Başkanlığını 7 aydır vekaleten yürüten Adanan Bayram dan görevi devraldı.
Törende bir konuşma yapan Binboğa, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Bugüne kadar görevi başarıyla yürüten Adnan Bayram ve yönetimine de teşekkür eden Binboğa, “Partimizin her kademesinde görev alıp, maddi manevi her zaman her seçimde herhangi bir beklenti içerisinde olmaksızın teşkilatımıza hizmet ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız, bu dönemde bizleri bu göreve layık gördü. Tabi bu görev süresi içerisinde buradaki birçok arkadaşımıza, başkanlarımızla beraber yol yürüdük. Zaman zaman tartışmalarımız oldu ama hiçbir zaman birbirimizi kırmadık. Bundan sonraki süreçte de partimize kimin ne kadar faydası varsa benim için baş tacıdır. Tabi burada yaşadığımız coğrafyada bizim Müslüman olarak ve AK Partili olarak öncü ve memleketimize faydalı işler yapmamız gerekiyor. Biz kapı kapı dolaşacağız. Elimizden gelen yapacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Sadi Binboğa, Gazze'de yaşanan soykırıma da dikkat çekti.
İsrail zulmünü hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Binboğa, zulmü her seferinde dile getireceklerini ve zulmün bitmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini aktardı.
Binboğa, AK Parti’nin tüm kademeleri ile halka hizmet hakkı hizmet şiarı ile hizmetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Görevi devreden Adnan Bayram da, Binboğa’yı tebrik ederek il başkanlığında başarı diledi. 
Konuşmalardan sonra Binboğa ve Bayram birbirlerine çiçek takdim etti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN