OSMANİYESPOR FK - 1923 M.K.PAŞA SK.'YA KONUK OLUYOR OSMANİYESPOR FK - 1923 M.K.PAŞA SK.'YA KONUK OLUYOR

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

Temsilcimiz Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Hollanda ekibi Ajax'a konuk olacak. Bu sezon oldukça başarılı sonuçlar alan Siyah-Beyazlı ekip başarılarına bir yenisini Avrupa'da eklemek istiyor. 3 Puan için sahaya çıkacak olan temilcimiz , bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 8 maçı namağlup tamamladı. Johan Cruijff Arena’da oynayacağı karşılaşmayı İngiliz hakem John Brooks yönetecek. 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş ilk haftada Hollanda ekibi Ajax'ın konuğu olacak. Hollanda ekibi Ajax'a konuk olacak. Amsterdam kentindeki Johan Cruijff Arena'da oynanacak karşılaşmada İngiliz hakem John Brooks düdük çalacak. Sezon boyu çıktığı maçlarda mağlubiyet yaşamayan siyah-beyazlılar, Avrupa'da da başarının anahtarını elde etmek istiyor. Peki Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ajax - Beşiktaş maçı 26 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Karşılaşma TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER
Ajax: Pasveer, Rensch, Sutalo, Ahmetcan, Hato, Klaassen, Henderson, Taylor, Traore, Brobbey, Weghorst.

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Gedson, Al Musrati, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile.

Avrupa Ligi'ne, daha önce 9 kez katılan siyah-beyazlılar, sadece 3 kez gruptan çıkma başarısını gösterirken 6 kez grup aşamasında elenmişti. UEFA Kupası'nın genelinde ise 3 kez çeyrek final oynayan Beşiktaş, bu çeyrek finallerin ikisini çift maç eleme usulü varken, bir tanesini de Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra yoluna UEFA'da devam ederek oynamıştı.

UEFA'nın bu sezon yaptığı format değişikliğinden sonra UEFA Avrupa Ligi'nde de 36 takımlı lig statüsüne geçildi.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT