Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başkanlık görevini bıraktığını duyurdu. 7 Ekim 2024 itibarıyla başkanlık görevine Bedirhan Durak atanırken, mavi-lacivertli kulüpte yaşanan kötü gidişat sonrası Sancak önemli açıklamalarda bulundu.

"Gerçekleri Kamuoyuna Açıklayacağım"
Murat Sancak, veda açıklamasında, Adana Demirspor'un "kan emici" bazı isimler tarafından kötü duruma getirildiğini ve bu kişilerin isimlerini kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. Ayrıca, Adana Demirspor’un gerçek taraftarlarından helallik isteyen Sancak, kulübü maddi menfaatleri uğruna zor duruma sokan kişilerle yola devam etmesinin mümkün olmadığını vurguladı.

Kulübü Devir Konusunda Sert Mesaj
Murat Sancak, Adana Demirspor’un devir şartlarını duyurduğu ve kulübü ele geçirmek isteyen kişilere sert mesajlar vererek, “Sizler ve sizin abileriniz bu kulübü asla alamayacaksınız,” dedi. Sancak, kulübü gerçek anlamda sahip çıkacak kişilere devredeceğini açıkladı.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: "Teknoloji, Tarımın Geleceğini Şekillendiriyor" Yüreğir Ziraat Odası Başkanı: "Teknoloji, Tarımın Geleceğini Şekillendiriyor"

Kötü Gidişat Devam Ediyor
Adana Demirspor, Süper Lig'de zor bir dönem geçiriyor ve ligin son sırasında yer alıyor. Başkanlık görevine getirilen Bedirhan Durak, kulübü bu zor süreçten çıkarmak için çalışmalara başlayacak.

Kaynak: İHA