TÜRÇEV ve EKAD ortaklığıyla, "Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular" projesi sürüyor. TÜRÇEV ve EKAD ortaklığıyla, "Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular" projesi sürüyor.

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final bileti almak için bugün oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Avusturya ile çok kritik bir maça çıkacak olan Milli takımımızın sahaya çıkacağı ilk 11'i belli oldu.

Karşılaşmanın İlk 11'leri Belli Oldu
Türkiye:
Mert Günok, Merih Demiral, Orkun Kökçü, Arda Güler, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan.

Avusturya: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Schmid, Baumgartner, Sabitzer; Arnautovic

A Milli Futbol Takımı'mız, F grubundan ikinci olarak çıkarak adını son 16 turuna yazdırdı. Türkiye, Avusturya ile Leipzig Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Tarihte 18'nci Kez Rakibiz!
İki takım tarihlerinde bugüne kadar 7'si hazırlık maçı olmak üzere 17 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 9'unu Avusturya kazanırken, milliler sahadan 7 kez galip ayrıldı. 1 mücadele ise 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İki takım son olarak geçtiğimiz Mart ayında hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Ernst Happel Stadyumu'nda oynanan mücadeleden Avusturya 6-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılmıştı.
 

Muhabir: Sedat Kaan ERAT