Haftanın ilk günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 23 Eylül Pazartesi gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün bilgi arıyor, meraklı ve başkalarıyla açıklama yapmaya, etkileşime girmeye ve sohbet etmeye daha istekli oluyorsunuz. Nitekim gün karmaşık hisler veya etkileşimler getirebilir. Neyse ki şimdi ortaya çıkan şey, oldukça karışık olabilen korkularınıza dair bir ipucu olabilir. İlişki dinamikleri dengesiz görünüyorsa, sizin ve önemli birinin bağlantınızdan güç almasını sağlamak için ayarlamalar yapmaya karar verin. Kendinizi iyileştirmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için korkuyu sevgiyle değiştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İşiniz, itibarınız veya konumunuzla ilgili endişelerinizin yersiz veya abartılı olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Değillerse, olası çözümler üzerinde çalışmanın zamanı geldi.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bugün biraz öngörülebilirlik ve istikrar arıyorsunuz. Nitekim takıntılı davranışlara dikkat etmek isteyebilirsiniz. İster siz ister başkaları olsun, olumsuz duygular, karmaşık veya ağır konular üzerinde durma eğilimi var. Olayların yüzeyinin altında çok şey olabilir ve kendinizi dolaylı olarak ifade etmek çok cazip gelebilir. En iyi ihtimalle sinir bozucu, en kötü ihtimalle yıkıcı olabilir ancak aynı zamanda oldukça geçici ve yönetilebilirdir. Eski bir öfke uyanabilir veya tetiklenebilir. Bunun davranışınızı yönetmesine izin vermek yerine, ortaya çıkan bu duyguyu inceleyin ve onu geride bırakmayı hedefleyin.

OSMANİYE’DE ARAÇ SAHİPLERİ DEPREM ENKAZINDAN YOLLARA SIÇRAYAN ÇİVİ VE VİDALARDAN DOLAYI DERTLİ OSMANİYE’DE ARAÇ SAHİPLERİ DEPREM ENKAZINDAN YOLLARA SIÇRAYAN ÇİVİ VE VİDALARDAN DOLAYI DERTLİ

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler, bugün duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza net bir şekilde odaklanmak mümkün. Yeni deneyimler peşinde koşmak için enerji ve özgüvenle yeniden güç kazanıyorsunuz. Ayrıca çevrenizdeki dünyayla daha güçlü bir bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz. Nitekim günün enerjileri biraz aldatıcı, bazı şüphe veya kırılganlıklara neden olabiliyor. Derin bir yerden gelen yoğun bir çekim deneyimleyebilirsiniz ya da zor bir zamanın ve karmaşık duyguların hatırlatıcıları olabilir. İlişkiler geçici olarak basit olmayabilir ve etkileşimlerinizin bazılarında gizli bir gündem veya duygusal tuzaklar hissedebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, bugün sorunlarla uğraşmak yerine her şeyi bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Yavaşlama, işleri kolaya alma, dinlenme veya iyileşme ihtiyacı güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Nitekim günün enerjileri zaman zaman biraz gerginleşebilir. Birinin sizi geride tuttuğunu veya sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Size yakın olanlar normalden daha alıngan ve hassas olabilir. Bu tür bir enerji bazen size iyi hizmet etmeyen davranışları tekrarlama eğilimini ortaya çıkarabilir. Bunları belirleyerek işleri değiştirebilir ve sorunlu alanlar hakkında daha fazla şey öğrenmek için yüksek enerjiyle çalışabilirsiniz. Aslında, geçmişte çok başarılı olmamış eski ilişki kalıplarını kırmaya odaklanmak için iyi bir zaman olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, bugün baskısız ortamların tadını çıkarmak sizi canlandırmaya yardımcı olabilir. Yine gün ilişkilerinizi ve iletişiminizi etkileyebilecek bir gerginlik yaratabilir. Birisi veya bir şey ruhunuzun hassas bölgelerini tetikleyebilir. İşiniz veya sağlığınız hakkındaki endişeler basit bağlantıların, kişisel ilgi alanlarının ve hafif sohbetlerin tadını çıkarmanızı engelleyebilir. Bu şekilde, en basit etkileşimler bile yüklü görünebilir. Bunun olduğunu gözlemlerseniz, kendinizi ortamdan ayırmaya ve biraz perspektif kazandıktan sonra geri dönmeye çalışın. İletişiminizi geçici olarak azaltmak da faydalı olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün sizi sorumluluklarınız ve performansınız konusunda özellikle bilinçli hale getiriyor. Günün enerjileri karmaşıklaşıyor ve bu da karar alma veya para ve ilişki dinamiklerini yönetme konusunda potansiyel olarak engel teşkil ediyor. Hayatınız üzerinde kontrol sahibi olmama korkusu sizi insanlara ve durumlara tutunmaya yönlendirebilir. Nitekim, aşırı bağlı olduğunuz alanlarda bilinçli bir şekilde kendine bırakmaya izin vermek şu anda rahatlatıcı olabilir. Birisiyle kişisel finanslar, değerler ve fikirler konusunda çatışmalarla uğraşıyorsan bu sinir bozucu olabilir. Nitekim bu çatışmalar aynı zamanda ele alınması gereken önemli sorunları da gündeme getirebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün genel olarak merakınızı uyandıracak. Zihninizi genişleten veya bakış açınızı tazeleyen yeni, farklı aktivitelere olan ihtiyacınıza cevap vermek için iyi bir zaman. Yine de enerjiler, özellikle ilişkiler için aldatıcı. Gün, ev hayatınızda güvensizlik, korku veya çatışma yaratabilir. İnsanların sizi manipüle etmeye çalıştığını veya istediğinizi elde etmek için manipülasyona başvurmanız gerektiğini düşünüyorsanız, olayları daha yakından inceleyin. Sorunun kendi tarafınız üzerinde çalışın ve başkalarını kontrol edemeyeceğinizi anlayın. Endişenin veya güç kaybetme korkusunun ruh halinizi bozmasına izin vermemek önemlidir. Aile veya ev hayatı çok fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir ancak rahatlayabilmeniz için biraz olsun uzaklaşmanız da daha iyi olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Akrep, birkaç gün boyunca duygularınızı daha ciddiye alıyorsunuz ancak bu, kararları geçici olarak zorlaştırıyor. Bir düzeyde motive edici olabilseler de hassas bir şekilde ele alınmaları gerekiyor. Dikkatli olmazsanız bazı hoşnutsuzluklar manipülatif veya yıkıcı davranışlara yol açabilir. Geçmişte kalma eğilimi, şu andaki sağlıklı etkileşimleri engelleyebilir. Bir sohbeti kontrol etmek veya birini bir şeye inanmaya ikna etmek cazip gelebilir ancak iyileşmeye yol açmaz. Sorunlu bir alanı doğrudan ele almak, onun çürümesine izin vermekten muhtemelen daha iyidir ancak bugün kadar yoğun olmayan bir zamanı seçmek mantıklıdır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün iyi ilişkiler kurmaya veya yeni bir bakış açısı kazanmaya daha fazla odaklanıyorsunuz. Gün, genellikle işleri açık ve adil tutmaya yardımcı olsa da olası gizli gündemler içerebileceği de akılda tutulmalıdır. Değerler, para veya mülkiyet ve sınırlarla ilgili bir sorun olabilir ve bu da biraz gerginliğe neden olabilir. Nitekim uzun vadede zor ama doğru olan yolu seçmek sizin için en iyisidir. Gün, çaresizlik hissini tetikleyen bir duruma işaret edebilirken, korkunun veya öfkenin davranışlarınızı yönlendirmesine izin vermeyin. Neyse ki tepkileriniz aracılığıyla kendiniz hakkında değerli bir şeyler öğreneceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Oğlak, bugünlerde kendinizi organize olmaya ve bazı maddi sorunları düzeltmeye hazırlandığınız bir dönemdesiniz. Yine de özellikle otorite sahipleri veya iş dünyasıyla, günün enerjilerine biraz gerginlik veya rekabet getirebilir. Kişisel etkileşimlerin stresli veya yüklü olması da mümkündür. En iyi sonuçlar için, işlerinizi dürüstçe yapın ve küçük hilelerin tuzaklarından kaçının. Başkalarının durumlara nasıl yaklaştığını kontrol edemeseniz de nasıl tepki vereceğinizi kontrol edebilirsiniz ve bazen en iyi tepki hiç tepki vermemektir! Rekabet bazen kendinizi geliştirmeniz için sizi motive edebilir ancak bugün, sizi yanlış şekilde etkilemesi daha olası olduğu için bundan rahatsız olma eğilimindesiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova, bugün kendinizi eğlendirmenin yollarını arıyorsunuz. Nitekim günün enerjileri bazı noktalarda karmaşık, muhtemelen bazı duygusal sorunlara yol açıyor. Kendinizi kötü hissediyorsanız, daha önemli sorunların bir belirtisi olabilecek küçük sorunlara aşırı tepki verebilirsiniz. En iyi sonuçlar için bu sorunlarla dürüstçe yüzleşmeye istekli olun. Yeni deneyimler yaşama ve hayatınızda ilerleme arzusu, geçmişi tam olarak bırakamadığınız hissi tarafından engellenebilir. Bugünün enerjileri özgür ve rahat değil ancak yönetilebilir ve daha sonra ele alabileceğiniz ve düzeltebileceğiniz sorunlu alanları ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Balık, bugün hayatınızda daha fazla aşinalık, güvenlik ve dinlenmek için zamana özlem duymaya başlıyorsunuz. Mola vermek çekici olsa da bugün sorunlu alanlara karşı sağlıklı bir mesafe korumak zor olabilir. Biriyle aynı frekansta olmayabilir veya karışık sinyaller alabilirsiniz. Etrafınızda olup biteni çok fazla yorumlama eğilimine dikkat edin. Gün şüpheleri ve içsel kızgınlıkları veya homurdanmaları harekete geçirebilir. Bir ilişkinin dinamikleri veya derinliği hakkındaki kafa karışıklığı, sorunların kökü olabilir. Nispeten basit sorunlar sizi beklenenden çok daha fazla rahatsız ediyorsa, korkuların ve hayal kırıklıklarının ruh halinizi yönetmesine izin vermek yerine nedenler arayın.

Editör: Haber Merkezi