Osmaniye Belediyesi tarafından, Karaçay Doğa Parkta “Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali” düzenlendi.
Etkinliklere aileleriyle birlikte katılan çocuklar, sahne şovları, müzikal dans ve sihirbaz gösterileri gibi birbirinden çeşitli oyunlara katılarak unutulmaz bir gün geçirdi.
Alanı dolduran yüzlerce çocuk, balon parkta bol bol zıplayıp, tırmanma parkurunda birbirleriyle yarışarak keyifli anlar yaşadı.

Kahramanmaraş'ta, görsel şölen yaşandı Kahramanmaraş'ta, görsel şölen yaşandı


Şenlik coşkusu, rengarenk uçurtmaların gökyüzüne bırakılmasıyla devam ederken, Pamuk Prenses ve Kırmızı Başlıklı Kız müzikali, animasyon gösterileri ve sahne şovlarıyla zirveye ulaştı.
Festivale katılan Belediye Başkanı İbrahim Çenet, çocukların eğlencesine ortak olarak onlara uçurtma ve balon hediye etti.
Başkan Çenet, konuşmasının başında alanı dolduran kalabalığa ünlü sanatçı Sefo’nun 19 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Meydanında vereceği konser için Osmaniye’ye geleceğinin müjdesini verdi.


Çenet, “Bizlerde çocuklarımız için çocuk şenliği yapalım dedik ve bugün sizler için Doğa Parkta bu programı düzenledik. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.
Başkan İbrahim Çenet, bugüne kadar birçok yerde görev yaptığını ve çocuklarla her zaman bir muhabbeti olduğunu belirterek, “Ama kendi memleketimde evlatlarımızla olduğu kadar hiçbir yerde bu kadar güzel muhabbetimiz olmadı. Bütün çocuklarımızı çok seviyoruz. Onların enerjisi, coşkusu bize çok ayrı bir heyecan veriyor” diye konuştu.


Başkan İbrahim Çenet, konuşmasının ardından çocuklar ve aileleri ile bir araya gelip fotoğraf çektirdi, belediye meclis üyeleri ile 36 metrekare büyüklüğündeki dev uçurtmayı gökyüzüne bıraktı.
Başkan Çenet, yağmurun rahmeti ve bereketi ile birlikte dev uçurtmayı hemşerileri ile birlikte uçurmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, tüm katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi