“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”

Turgay Canver: “Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”

Ekonomi 17.04.2024 09:04:38 0
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”
Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde bulunan Yüzüncüyıl ve Kabasakal mahallelerinde kentin en büyük ve simge projeleri bütün tarafların ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda yükseliyor. Kamunun da desteğiyle bölgede hummalı bir inşaat çalışması sürerken sektör kaynakları 2024 yılının sonu ve 2025 yılının ortaları itibariyle bölgede yaşamın başlamasını ve bölgenin canlanmasını planlıyor.
Bölge Adana’nın Manhattın’ı olacak
Ayrıca bölgenin Amerika’nın New York şehrinde bulunan ticari, kültürel ve finansal bir merkez halindeki Manhattın’a benzemesi bekleniyor.
Turgay Canver ve Begüm Canver’ in sahibi olduğu Bakız İnşaat binlerce metrekare alanda inşaat yapımına devam ediyor.
“Çukurova Bölgesi en güzel lokasyonlardan birisi”
Bakız İnşaat’ın sahibi Turgay Canver, Çukurova bölgesinin gelişiminin her geçen gün sürdüğünü belirterek, “Çukurova bölgesi Adana’nın en güzel lokasyonlardan birisi. Bu bölgede inşaat yaparak hem bölgeyi ihya ediyoruz hem de Adanamız için yeni bir cazibe merkezi oluşturuyoruz. Bölgedeki yapıların hepsi bittiğinde bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek” ifadelerini kullandı.
“Çukurova Bölgesinin Cazibesine İnanıyoruz”
Firma Sahibi Begüm Canver ise Çukurova bölgesinin Adana’nın en güzel, en yaşanabilir bölgelerinden birisi olacağına dikkat çekerek, “Çukurova bölgesinde yapılmakta olan tüm İnşaat çalışmaları tamamlandığında Çukurova bölgesi Adana’nın en modern ve en yaşanılabilir bölgelerinden birisi haline gelecek. Doğa ile iç içe olan bölge günün stresini atmak için insanlara bir alan sağlayacak. Bölgede binlerce metrekare inşaat alanında projelerimizi tamamladık ve devam ediyoruz. Çukurova bölgesinin cazibesine inanıyoruz ve yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diyekonuştu.

Haber Kaynak : İHA