Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, kovid-19 salgın hastalığı sebebiyle şehit olan Polis Memuru Ramazan Duran'ın Ailesini evlerinde ziyaret etti.

29.03.2024 14:05:00 0
 Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay ili Erzin ilçesinde görev yapmakta iken nöbet noktasında kovid-19 salgın hastalığına yakalanarak Osmaniye Devlet Hastanesinde 24.04.2021 tarihinde şehit olan Polis Memuru Ramazan Duran'ın Ailesini evlerinde ziyaret etti. 
Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ali Kılıçkeser  de yer aldı. Ziyaret sırasında şehit için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Şehidin ailesi ile bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Şehidin Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a ziyareti için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehidin Ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.


Haber Kaynak : Basın Bülteni