Yerli ve yabancı firmaları Antalya'da buluşturdu Yerli ve yabancı firmaları Antalya'da buluşturdu

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 – 20 yaş arası “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Futsal Turnuvası sonuçlandı.
Toplam sekiz takımın mücadele ettiği turnuvanın finali 27 Ağustos 2021 Cuma günü kapalı Spor Salonunda Yenilmezler ve Akıncılar takımları arasında oynandı.
Normal süresi 2–2'lik skorla berabere biten turnuvada şampiyonu belirlemek için penaltılara gidildi. Penaltı atışları sonucu “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Futsal Turnuvasının şampiyonu Yenilmezler takımı oldu.
Maç sonunda Şampiyon olan Yenilmezler takımı düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını teslim alarak büyük bir mutluluk yaşadı.
Konuyla ilgili konuşan Düziçi Gençlik Ve Spor Müdiresi Fatma Kurt şu ifadelere yer verdi  “Düziçi Gençlik Ve Spor Müdürlüğü olarak, 30 Ağustos’a doğru Düziçi, Yarışmak Sizden Ödül Bizden” etkinliklerimizden birisi olan Futsal turnuvamızı da tamamlamış bulunuyoruz. Gençlerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bizler “Düziçi Gençlik Ve Spor Müdürlüğü” olarak bu gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz.  Kurum olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Yaz Kış demeden çalışmalarımız aralıksız sürüyor.”dedi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi