Yumrutepe, "Yüzyılın projesini hayata geçiriyoruz" diyerek, ilçenin çarşı merkezinin yeniden düzenleneceğini duyurdu.

Çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını ifade eden Başkan Yumrutepe, "Bildiğiniz üzere depremde en çok hasarı çarşı merkezimiz görmüştür. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Çarşı Düzenlemesi çalışmamızı planladık. Çevre Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve TOKİ Başkanlığınca yürütülen görüşmeler neticesinde çarşımız rezerv alanına alınmıştır. En yakın zamanda çarşı düzenleme çalışmalarımız başlayacaktır." ifadeleriyle projenin önemini vurguladı.

Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yumrutepe, "Bu çalışmadan dolayı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, önceki dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve Osmaniye Milletvekilimiz Sn. Derya Yanık Hanımefendiye, Osmaniye Milletvekilimiz Sn. Seydi Gülsoy Beyefendiye, Osmaniye İl Başkanımız Sn. Mehmet Sadi Binboğa Beyefendiye göstermiş oldukları çabadan dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI OSMANİYE'DE OPERASYONLA YAKALANAN 8 ŞÜPHELİNİN 4'Ü TUTUKLANDI

Hasanbeyli

Kaynak: HASANBEYLİ BELEDİYESİ