OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Programa Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Ellek Belediye Baskani Abbas Yesildemir.Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım, Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, programda yaptığı konuşmada Karacaören Göleti’nin bölge turizmi için taşıdığı önemi vurguladı.

Doğal güzellikleri koruyarak gelecek nesillere aktaracaklarını belirten Başkan Aksoy, “Bu gölet, hem doğasıyla hem de sunduğu imkanlarla bölgenin en değerli varlıklarından biri. Amacımız, Karacaören Göleti’ni daha geniş kitlelere tanıtmak ve turizmin hizmetine sunmak. Bu sayede hem bölge halkı ekonomik olarak kazanacak hem de doğal güzelliklerimizi en iyi şekilde koruyarak gelecek nesillere aktaracağız,” diye konuştu.

Göletin çevresinde yapılacak düzenlemelere de değinen Aksoy, “Göletimizin etrafında yürüyüş yolları, piknik alanları ve dinlenme noktaları oluşturarak, burayı daha cazip hale getireceğiz. Tüm çalışmalarımızı, doğanın korunması ve sürdürülebilir turizm ilkelerine uygun olarak gerçekleştireceğiz. Bu süreçte tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

Başkan Aksoy, Karacaören Göleti’nin turizme kazandırılmasıyla bölge ekonomisine de önemli katkılar sağlanacağını belirterek, “Bu proje, bölgemize yeni iş imkanları sağlayacak ve yerel ekonomiyi canlandıracak. Göletimizi ziyaret edecek turistler, hem buradaki doğal güzelliklerin tadını çıkaracak hem de bölgemizin kültürel zenginliklerini keşfedecek,” dedi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT