Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen İlimizle birlikte 5 Grup Merkezinde yapılan Alt Yapı Faaliyetleri Genç Kızlar Türkiye Birinciliği Grup Müsabakaları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Spor Kulübünde yapıldı.

Hatay'da, Masa tenisi turnuvası organize edildi Hatay'da, Masa tenisi turnuvası organize edildi

İlk gün müsabakalarında rakiplerini yenen Adana ve Hatay takımları İkinci gün grup birinciliği için karşı karşıya gelirken Hatay'ı 3-0 yenen Adana grubu Birincilik ile tamamlayarak Yarı Finallere gitmeye hak kazandı.

İkinci Hatay'ın olduğu müsabakaların İkinci gününde Kahramanmaraş'ı 3-1 yenen Osmaniye Üçüncü; Kahramanmaraş da dördüncü oldu.

Grup Merkezlerinde yapılan müsabakaların tamamlanması sonrasında yapılacak puan ve averaj hesapları sonrasında en iyi ikinciler arasından Hatay İlinin de Yarı Finallere katılma şansı devam etmektedir.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından atanan İlimiz Voleybol Gözlemcilerinden Ahmet Akar'ın koordinesinde gerçekleştirilen müsabakalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir, Spor Şube Müdür Arif Özsarı ve Voleybol İl Temsilcisi Mehmet İnci de katıldı.

Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye İllerinin yer aldığı müsabakalar sonrasında Adana İli Birinci olurken Mayıs ayında yapılacak Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi