Oda Başkanı Eczacı Hatice Öktenay ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra eczacılar ile bir süre sohbet etti.

Başarılı çalışmalara devam etmelerini söyleyen Vali Yılmaz, “Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol alıyorsunuz, o anlamda da memnunuz. Kendi göreviniz dışında da çalışmalar yapıyorsunuz. Bu da memleketimiz için, Osmaniye’miz için çok güzel bir şey. İnşallah devam edin.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında planladıkları projeler hakkında Vali Yılmaz’a bilgi veren Oda Başkanı Öktenay, Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Merkezinde de bir proje yapmayı hedeflediklerini söyledi.

OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Merkezinde yapmayı planladıkları proje için Oda Üyelerine teşekkür eden Vali Yılmaz, “Bu illetle topyekûn mücadele etmemiz gerekiyor. Bu kurum da gerçekten bu anlamda çok verimli, çok başarılı olacak bir kurum. Bu nedenle hep beraber o kuruma sahip çıkmamız lazım.”dedi. Vali Yılmaz, Osmaniye Eczacı Odası üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretine son verdi. 

Osmaniye Eczacı Odası Başkan ve Üyeleri, Vali Yılmaz'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. 

Editör: Bekir Burak CANBOLAT