TAG OSMANİYE BATI KAVŞAĞI AÇILDI TAG OSMANİYE BATI KAVŞAĞI AÇILDI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Dr. Öğr. Üyesi Şenay Yılmaz, her hafta gerçekleştirdikleri vatandaşları evlerinde ziyaret programında, 4 çocuklu bir aileye misafir oldular.
Misafir oldukları aileyle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Yılmaz, çocuklarla ilgilenerek eğitimleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Ekrem Boran ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.
Çocuklara hediye vererek sohbet eden Vali Yılmaz ve eşi, kendisini görmeye gelen mahallede ki çocuklarla da sohbet ederek hediye verdi. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada bu ziyaretlerin her hafta gerçekleşeceğini dile getiren Vali Yılmaz şunları söyledi; “Her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyor, onlarla sohbet ediyor, varsa sorunlarını dinliyor, yardımcı olabileceğimiz konularda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.
Vali Yılmaz ve eşini evlerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise “Valimizin ve eşi Hanımefendinin ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Allah Sayın Valimizden de Devletimizden de razı olsun.”diye konuştular.
Osmaniye Valiliği

Editör: Haber Merkezi