Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Osman Cantürk Göl'ün ailesini, Düziçi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Osmaniye'de öğrenciler Jandarma’da kitap okudu Osmaniye'de öğrenciler Jandarma’da kitap okudu

10.04.2012 tarihinde Amasya-Taşova İlçesi Çiğdemlik Köyünde ihbar edilen evden hırsızlık olayına müdahale için intikal etmekte iken Zana köprüsü girişinde meydana gelen patlama sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Osman Cantürk Göl’ün ailesini Düziçi İlçesindeki evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit Osman Cantürk Göl için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidin Annesi Fadıma Göl ve Babası Muhittin Göl ile bir süre görüşen Yılmaz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açık olacaktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

Şehidin ailesi, Vali Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür ettiler. Ziyareti sonunda Yılmaz, Şehidin ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Osmaniye Valiliği

Editör: Haber Merkezi