Garden Otel, Fakıuşağında hizmete açılıyor Garden Otel, Fakıuşağında hizmete açılıyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 03.02.2024 tarihinde Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’in Ailesini, Çona Köyündeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Şehit ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı ile Şehidin Şehadet Belgesini, şehit ailesine takdim etti.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehide Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Şehidin Ailesi, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi