Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur, AFAD İl Müdür Vekili Mehmet Berşan Uçar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zafer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu eşlik etti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Ziyaret sırasında esnafların ve vatandaşların hatırlarını soran Vali Yılmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada onların taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalıştık.”Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların sorunlarını dinleyip, çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Vali Yılmaz, esnaflara hayırlı ve bereketli işler diledi.

Ziyaret kapsamında bir etüt merkezine de uğrayan Vali Yılmaz, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin eğitim konusundaki istekliliğini görmekten mutlu olduğunu belirterek, "Geleceğimiz için, Türkiye’miz için en güzel şekilde çalışıp, en güzel şekilde hizmet etmenizi diliyorum" dedi.

Esnaf ve vatandaşlar, ziyaretlerinden dolayı Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ