OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA:  GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA: GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 20 Eylül 2012 tarihinde Muş'un Hasköy ilçesi Karakütük Köyü kırsalında bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Başçavuş Mehmet Çapar'ın ailesini, Tehçi Köyü'ndeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da hazır bulundu.

Vali Yılmaz, ziyareti sırasında şehidimizin ailesiyle sohbet ederek, onların hatırlarını sordu ve Kur'an-ı Kerim ile Türk Bayrağı takdim etti. Şehitlerimiz için okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua edildi. Vali Yılmaz, yaptığı konuşmada şehitlerimize olan minnet borcunun asla ödenemeyeceğini vurgulayarak, "Aziz Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve ailelerinin yanında olmak, hepimizin boynunun borcudur. Kapımız ve gönlümüz, şehit ailelerimize her zaman açıktır. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum," dedi.

Ziyaretin sonunda, Şehit Mehmet Çapar'ın ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a bu anlamlı ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ