Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Yeni Osmaniye Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nu makamında kabul etti.

Bu yıl ilk şampiyonluklarının matematiksel olarak kesinleştiğini ifade eden Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Atmaca; “Önümüzde 3 maç kalmasına rağmen Şampiyonluğumuz matematiksel olarak kesinleşti. Bu yıl ilk şampiyonluğumuzu yaşayacağız.”dedi.

Amaçlarının Osmaniye'ye profesyonel bir futbol takımı kazandırmak olduğunu ifade eden Ali Atmaca, profesyonel bir takımın Osmaniye'nin ekonomik ve sosyal hayatına da önemli bir katkı sağlayacağını kaydetti.

Vali Cerrah ise hedefin daima büyük tutulması gerektiğini ifade ederek: “Hedefleriniz büyük olmalı ki şimdiden hem sporcular hem de yöneticiler kendilerini o hedefe göre motive etsinler.”diye konuştu. Yeni Osmaniye Spor Kulübünün ligde önemli başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Vali Celalettin Cerrah; “BAL (Bölgesel Amatör Lig) Ligine çıktığımızda takımımızın altyapısını güçlendirmemiz gerekiyor.”dedi.

Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti Osmaniyeli yüzücüler, proje liginde başarı elde etti

Futbol Kulüplerinin bir ildeki sosyal hayatı da değiştirdiğini ifade eden Vali Cerrah; “Süper Lige çıkan takımların bulundukları illerde üç büyük takımdan biri geldiği zaman futbolseverler o kente akın ediyorlar. Bu insanlar alışveriş yapıyorlar, orada yemek yiyorlar ve kent ekonomisine önemli bir katkı sağlamış oluyorlar. Yeni Osmaniye Spor Kulübümüzün süper ligde oynamasını temenni ediyorum.”dedi.

Vali Cerrah, Osmaniye'ye daha büyük bir stad yapmayı planladığını da kaydederek: “Amatör Ligden bir üst lige çıktığımız zaman o stad bize yetmeyecek. Bu nedenle Osmaniye'ye daha büyük ve modern bir stad yapmayı planlıyoruz.”dedi.

Valilik Basın

Editör: Haber Merkezi